Inceputul de toamnă e întotdeauna o vreme numai potrivită pentru o temeinică documentare în domeniul culinar, asta așa că tot se apropie începutul de an școlar și tot de pregătim lista de lecturi, dar mai ales vine vremea conservelor de toamnă.
La toate cărțile sofisticate se adaugă, ca ingredient absolut indispensabil și ca lectura obligatorie, colecția de reviste și cărțicele Practic în bucătărie.
De gătit nu e obligatoriu, se poate mânca și o felie din tortul de mere cu zahăr ars de acum două zile 🙂 , nici de pregătit zacuscă nu e obligatoriu, important e să ne documentăm și să facem muncă de cercetare 🙂

La mulți ani tuturor sărbătoriților și sărbătoritelor zilei!
Ai eu am mai multe carti de jamie oliver si de Nigella. Imi plac mult si emisiunile lor.
Inainte ma uitam tare mult la paprika, dar acum am facut un alt abonament la calblu si nu-l mai prindem. daca regret ceva e ca nu ma mai uit toata ziua la emisiunile alea de-ti lasau gura apa.
Da, stiu emisiunile. Si noi ne uitam la ele cu drag. Au multe idei simple si usor de pus in practica.