Schimb de locuri…

Zilele acestea au fost în mare fierbere, atât la noi, cât şi peste tot în lume. Iar oamenii, constat tot mai mult, îşi dau drumul la gură tot mai mult, fără o analiză minimă a lucrurilor.

Vinerea trecută am rămas la şcoală, deşi mi se terminaseră orele, să mă uit alături de alţi colegi la jurământul depus de noul preşedinte american. După cum probabil ştiţi, fotografiile de la eveniment au făcut repede înconjurul lumii. Printre ele, s-a aflat şi fotografia aceasta. Prima data a circulat doar varianta de mai jos, cu imaginea din 2017, evident. Toată lumea si-a dat cu părerea emiţând tot felul de maxime si cugetari, mai mult sau mai putin politicoase la adresa sotilor Trump, cea mai utilizată fiind aceea că banii nu pot cumpăra fericirea, aluzie clară  şi vehiculată fără perdea. În schimb, toate părerile erau favorabile cu privire la cuplul ex-presidential, care arăta mult mai relaxat, fata de actualul cuplu de locatari ai Casei Albe, la adresa căruia cuvintele nu erau prielnice, ca să mă exprim civilizat.

Fotografia postată de 9GAG.

Abia mai apoi a apărut si fotografia din 2009, de unde se vede treaba, ca poti sa te iubesti oricat de mult, dar tot sa fii serios si oarecum ingrijorat intr-un asemenea moment. Mai apoi fotografia a fost plasata in mult mai potrivita categorie „acel moment când nu mai e problema ta…” 🙂                                                                                                                                   Mie mi s-a părut formidabilă remarca care spune că faţa lui Trump se încadrează la „acel moment când îţi dai seama că ai aplicat pentru un job doar pentru distracţie şi realizezi că  atunci chiar eşti angajat.” 🙂 🙂 🙂                                                                                                         Si inca o fotografie cu oamenii acestia distinsi, frumosi, eleganti, importanti…

Fotografia postată de Marius Albin Marinescu.Cu privire la situaţia de la noi din ţară nu îndrăznesc să spun ceva. Ştiu că încă fierbe… 🙁

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Schimb de locuri…

  1. Monica spune:

    Si noi ne-am uitat si noi cu drag la investitura presedintelui. Si ne-a facut placere ce-am vazut. Chiar sunt frumosi cu totii si deosebit de eleganti.

  2. jurnalcuflori spune:

    Haioase comentarii!!! 🙂 nimic despre haine si coafuri??? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud