Noaptea portilor deschise la Teatru

NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE la Teatrul Național Cluj-Napoca, se va desfășura în data de 10 decembrie 2016, între orele 18:00 și 01:00. Ca de fiecare dată la un asemenea eveniment, INTRAREA este LIBERĂ, în limita locurilor disponibile.

PROGRAM EVENIMENT(asa cum apare el pe site-ul oficial) :  

SALA MARE

18:00-19:40 – CURS DE INIȚIERE ÎN TANGO ARGENTINIAN susținut de Ștefan Perșe și Roxana Iovănesc. Ștefan Perșe și Roxana Iovănesc sunt dansatori ai Companiei de tango Cluj. Au început să practice acest dans în aceeași perioadă, urmând să crească împreună ca și dansatori și, ulterior, ca și instructori.
Se recomandă ca participanții să vină cu îmbrăcăminte lejeră și încălțăminte de schimb.

19:50-20:10 – STEP – DEMONSTRAȚIE cu participanții la atelierul susținut de Adrian Strâmtu. În cadrul acestui workshop vei putea învăţa primii paşi de bază ai acestui stil de dans. Stepul a devenit popular în America în primul rând datorită spectacolelor de pe Broadway. Deşi tadance-ul este un stil de dans, aparent uşor de practicat, necesită foarte multe ore de studiu individual şi nu doar prezenţă fizică, ci şi implicare spirituală şi emoţională. Acest workshop va fi informativ, entertaining, molipsitor. Adrian Strâmtu are 27 de ani, este actor și foarte pasionat de step.

INFORMAȚIE IMPORTANTĂ: Atelierul este deschis persoanelor de peste 18 ani. Participarea se face în limita locurilor disponibile și prin înscriere prealabilă la adresa: atelier@teatrulnationalcluj.ro, până la data de 5 decembrie, inclusiv.

20:20-20:50 – CABINA DE FILM, proiecție de film cu și despre spectatori ai Teatrului Național Cluj-Napoca. CABINA DE FILM se află, în acest an, la a doua ediție. Spectatorii participanți la ZIUA PORȚILOR DESCHISE sunt invitați să intre în cabina de film și să răspundă la câteva întrebări. Pe baza răspunsurilor lor, se realizează un film de mediu-metraj, intitulat CABINA DE FILM, care urmează să fie proiectat în cadrul evenimentului NOAPTEA PORȚILOR DESCHISE din anul următor.

21:00-21:50 – SESIUNE DE ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI cu actorii Teatrului Național Cluj-Napoca: Adriana Băilescu, Sânziana Tarța, Adrian Cucu, Miron Maxim.

22:00-22:50 – MUZICA FILMELOR concert simfonic susținut de ORCHESTRA AGILE, dirijor Dalma Kovács. MUZICA FILMELOR reprezintă un eveniment dedicat iubitorilor de muzică și film. Evenimentul promite o experiență audio-vizuală unică datorită combinației dintre muzica simfonică, jocul de lumini, proiectarea imaginilor din filmele ale căror coloane sonore sunt interpretate. Coloanele filmelor celebre sunt aranjate de către tinerii compozitori Daniel Cohen, Cora Miron, Alexandru Murariu, Torok-Gyurko Aron, Răzvan Metea și alții. Atmosfera creată de dirijoarea Dalma Kovacs, alături de Orchestra Agile reușește să conducă și să pătrundă în lumea filmelor de la Hollywood care au avut un real succes. Evenimentul reprezintă unul dintre cele mai așteptate concerte de către clujeni datorită lucrărilor noi care surprind de fiecare dată auditoriul. Cu un repertoriu format din peste 20 de piese din filme sau musicaluri, Muzica Filmelor este evenimentul unde te poți relaxa și combina plăcutul cu utilul, simțindu-te precum într-o sală de cinema.

23:00-23:50 – CONCERT’N 5 – 1 cu Ada Milea, Anca Hanu, Cristian Rigman, Sânziana Tarța, Bobo Burlăcianu

00:00-01:00 – CEVA NU-I OK! stand-up comedy cu Dragoş Pop

FOAIER RANG II

18:00-21:00 – ATELIER DE MĂȘTI cu Tudor Lucanu și Cristian Rusu

18:00-21:00 – ATELIER DE PICTURĂ PE GLOBURI cu Ilinca și Dora Baba

FOAIER RANG III

18:00-20:00 – ATELIER DE ILUSTRAȚII cu Maria Surducan

STUDIO EUPHORION

19:00-19:30 – STUDIO EUPHORION – I-CLOWN, DEMONSTRAȚIE cu participanții la atelierul susținut de Silvius Iorga. Atelierul are la bază metoda IN/OUT CLOW – calea cea mai distractivă spre clownul interior, spre înlăturarea inhibițiilor și dezvoltarea ludicului. Atelierul va avea o durată de 3 ore. Este deschis persoanelor de peste 18 ani. Participarea se face în limita locurilor disponibile (12 persoane) și prin înscriere prealabilă la adresa: atelier@teatrulnationalcluj.ro, până la data de 5 decembrie, inclusiv.

ATELIERE ȘI ALTE MANIFESTĂRI ORGANIZATE PE TOATĂ DURATA EVENIMENTULUI:

FOAIER PARTER

TÂRG DE CRĂCIUN cu obiecte realizate de copii cu dizabilități, în cadrul Atelierelor de terapie prin artă organizate de Asociația Derzelas

ABILITĂȚI DINCOLO DE DIZABILITĂȚI, expoziție cu produse confecționate de elevii de la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca

THE MISTIQUE MOTH, bijuterii din hârtie realizate de Carmen Orășanu

RONNA ART, expoziție cu obiecte decorative din lână, realizate de Geanina Silaghi

PEYO, figurine din plante, fructe și semințe uscate, realizate de către Ioana Perșa

EXPOZIȚIE DE ICOANE PE STICLĂ, realizată de Bogdan Bretoiu

LIBRĂRIA Teatrului Național Cluj-Napoca

FOAIER RANG II

ZONA DADA REDADA, Expoziție de pictură și sculptură, realizată de Rareș Stoica / CINEMA DADA, proiecție de filme de arhivă

CARICATURI LA CERERE, realizate de „Caricaturi la Cornet”

Acest articol a fost publicat în sărbători și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud