De la literatură la….caldură

Este posibil ca imaginea să conţină: meme şi text

De la titlu de carte  serioasă și profundă la o analogie super amuzantă, la care se pare că se gândesc unii oameni deștepți și creativi.

La noi prima noapte de pătură mai grosuță, de pled plinuț, dolofan și pufos a fost aseară. Până aseară a mai fost cum a mai fost, am suportat noi înghesuindu-ne unii în alții,  dar aseară am zis pas, am tras aer în piept, ne-am resemnat și am scos de la păstrare arsenalul puternic.

Geamul îl închisesem peste noapte deja de o săptămână și mai bine. Peste zi încă stă destul de mult deschis, dar seara îl închidem să țină înauntru mirosul de ceai cald care a început din nou să  dețină supremația în casă. .

E greu să recunoști că a trecut căldura și încet-încet și cu treabă bună îi facem loc iernii să vină și să se culcușeze lângă noi. Bine, acum încă ne amăgim că e doar toamna, dar adevărul e că știm noi cine pândește și ată cuminte în așteptare…

Astăzi dimineață, soțul meu a văzut prima brumă din toamna aceasta.

Văl de brumă argintie a împodobit grădina – bunicilor –                                                                   Firelor de lămâiță – și de flori – li s-a uscat rădăcina…

Să vă fie cald!

Acest articol a fost publicat în anotimpuri și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la De la literatură la….caldură

  1. Carolina spune:

    Si noi asteptam prima bruma sa culegem strugurii. Va asteptam la o ceasca de vin fiert infofoliti 🙂 in paturi calduroase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud