Bradul 2020

Bradul de anul acesta încă stă neîmpodobit. Abia l-am adus în casă. În alți ani îl făceam până la Moș Nicolae, să aibă Moșul cel bun unde să pună ghetuțele încărcate sau, mai corect spus, să aibă sub ce să pună ghetuțele pline cu daruri – că bote nu prea a adus dumnealui .

Anul acesta însă am ezitat, de teama că nu știm încă cum va reacționa Oreo (motanul nostru maidanez abandonat de cineva la țară, domesticit și făcut pisoi de casă la oraș). De altfel, încă nu știm cum va reacționa, dacă îl va atrage bradul sau nu, dacă îl va dărâma sau nu, motiv pentru care am hotărât că bradul de anul acesta nu va avea globuri de sticlă. Celebrele noastre globuri pictate nu vor fi în glob, vor sta un an în pauză.

Dat fiindcă bradul încă nu e făcut deocamdată, vă arăt câțiva dintre brazii noștri de Crăciun din alți ani, brazi pe care îi puteți vedea în postări mai vechi pe vechiul și primul nostru blog.

Bradul din 2009
și fetița unică (pe vremea aceea) a familiei, care și pentru care s-a îmbodobit brăduțul din acel an
și primele globuri ale mezinei

2011
2015

Când vom fi gata cu împodobitul, voi reveni și cu o fotografie recentă.
Voi cum stați cu pregătirile? Ați apucat să împodobiți bradul? sau îl aduce Moșul în Ajun?
A… și să nu uit: primim ponturi despre pisici, despre ce ar trebui să facem să împrietenim pisica cu bradul.
Acest articol a fost publicat în anotimpuri, familie, sărbători și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Bradul 2020

 1. maria spune:

  Mi-a placut cum ai scris aici:
  „Bradul din 2009 si fetița unică (pe vremea aceea) a familiei, care și pentru care s-a îmbodobit brăduțul din acel an”.
  Intr-adevar, cand exista un copil in casa impodobirea bradului este cu totul altfel, asa frumoasa <3 Nu ma refer la aspect (caci ar putea arata mai rau daca-l impodobeste insusi copilul :)), ci la emotie, entuziasm, bucurie.

  N-am facut inca bradul si deocamdata nici nu am ce face pentru ca pe cel vechi, artificial (il aveam de 15 ani) l-am aruncat acum 2 ani, iar in ultimii 2 ani am avut brazi naturali si mi s-a rupt sufletul de mila lor cand i-am aruncat (chiar daca stiu ca sunt crescuti special pentru asta).

  Sa aveti un Craciun cu liniste, bucurie, sanatate!

  • Loredana spune:

   Da, Maria, ai atât de multă dreptate. Copiii aduc sărbătorilor adevărata bucurie.
   De altfel, sărbătoarea aceasta tocmai despre asta e, despre nașterea Pruncului mult așteptat.
   Te îmbrățișez cu mare drag și îți întorc cu bucurie urările!
   Să ne auzim cu sănătate!

 2. Diana spune:

  Minunatii in pozele de aici! Da, sunt foarte frumosi brazii, dar nu la ei m-am referit in special. 😊

  Oh! Pisica si bradul. Nu prea sunt ponturi, pentru ca pe pisica o apuca atunci cand ti-e lumea mai draga. 😊 Noi am ancorat bradul, legandu-l de galerie – fiind langa fereastra amplasat a fost usor de legat si nu se vedea (pe crengile de jos am agatat numai ornamente care nu se sparg, si se jucau cu ele motanii). Depinde, totusi, de pisoi: daca e unul foarte curios, unul jucaus… Unii se aventureaza sa urce in brad. Eventual, lasa pisoiul sa „se dea” pe langa brad dupa ce-l instalati, inainte de a-l impodobi total (si pune cateva globulete care nu se sparg) – va „cerceta” bradul, il va „cunoaste” si, poate, nu va fi interesat de el mai apoi (e doar poate).
  Abia astept sa scrii cum a reactionat pisoiul. 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud