Aventurile lui Oreo

M-am grăbit în 13 să spun că ziua respectivă nu a adus niciun ghinion. Ziua nu a adus, dar seara…

Vi-l mai amintiți pe Oreo? E noul nostru motănel. Adolescentul casei, neastâmpăratul casei. Ehei, nu mustăciți: într-o casă cu fete, un pic de masculinitate rebelă nu a trecut neobservată. Oreo e Pisoiul abandonat la poarta bunicilor și oploșit la noi peste vară. Ei bine, când a venit toamna a trebuit să facem un plan și pentru el. L-am făcut așa de bine, încât așa a ajuns Oreo să fie pisoi de Cluj.

A fost și e in continuare destul de cuminte. S-a acomodat foarte repede cu totul. La litiera a făcut din prima zi. Aici era emoția noastră. Litiera și balconul. Nici cu balconul nu a fost greu, a ieșit tot din prima zi, se plimba tacticos pe marginea lui, stătea la soare. Toate astea până duminică seara când a picat de la etajul 2. A căzut în picioare, dar cred că și-a consumat vreo două dintre viețile lui de pisică.

Prin urmare ziua de duminică, 13, am încheiat-o destul de romantic altfel, plimbându-ne și așteptând prin parcul USAMV, acolo unde e o clinică deschisă mereu și unde se primesc urgențele.

Oreo e bine acum. Se pare că are doar o luxație. Partea bună e că boala l-a făcut mai pisicos.

Acest articol a fost publicat în familie, Uncategorized și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud