aprilie

Nu am scris nimic de prea mult timp. Si asta nu pentru ca nu as iubi locul acesta. Pur si simplu timpul nu a tinut cu mine.

Tocmai m-am intors astazi dimineata la putin dupa ora 6 din Viena. Au fost niste zile de poveste. Am plecat cu 43 de copii, mamici si colege profesoare. Nu am crezut ca va fi asa bine. Trebuie sa recunosc ca m-a speriat putin muntele de hartii pe care l-am tot carat cu noi, toate imputernicirile, adeverintele medicale, asigurarile de sanatate, dar până la urmă totul a fost neaşteptat de bine. Sunt convinsă că copiii vor avea mult timp de aici înainte ce povesti.

Pentru noi a fost aproape un maraton, am prins extraordinar de multe lucruri în astea trei zile, dar mă bucur că a fost aşa şi nu altfel.  Am avut un ghid de execepţie şi pentru asta sunt recunoscătoare. Am plecat din Cluj, am oprit pentru o plimbare de o oră pe Dunăre la Budapesta  şi apoi ne-am bucurat de Viena, pe care am străbătut-o şi cu pasul cât de mult am putut. În fiecare zi am avut mai mult de 16.000 de paşi, dar fiecare a fost făcut cu folos.

Biblioteca Imperiala din Veina, Austria. Sau, in alte cuvinte, ceea ce Paula a numit, Raiul….

Acest articol a fost publicat în copii și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud