amestecate

Weekendul acesta a tecut extrem de repede. De fapt, toate zilele frumoase trec repede, ăsta nu e un secret pentru nimeni. Dar ne bucurăm de toate momentele care vin. Şi tot aşa, pe repede înainte, dar şi tihnit în unele momente, am bifat:

  • împlinirea a 16 ani de la căsătorie. Multumesc, Carmen, că ţi-ai amintit. ❤
  • trimiterea scrisorii către Moş Crăciun la adresa oficială. Deh, nu te pui şi nici nu te joci cu logica copilului şi nici cu buna lui prevedere, că elfii trebuie să aibă timp să poată rezolva tot ce li se cere.
  • am fost cu o prietenă la We love retro. Am ascultat-o pe C.C.Catch şi pe East 17. Dacă nu am apucat să îi văd în adolescenţă, măcar acum. Recuperez… Deşi nu mai am 17 ani, şi nici ei nu mai au, a fost un spectacol de neuitat. Din punctul meu de vedere au fost cei mai buni de pe scenă.
  • Am reuşit să ajung la spectacolul MY FAIR LADY, un musical care este bazat pe cartea Pygmalion de George Bernard Shaw, pe muzică de Frederick Loewe. A fost un spectacol superb, organizat de cei de la Scena urbană cu ajutorul studenţilor de la Academia de muzică Gheroghe Dima. De vis! Dacă vi se oferă şansa de a-l vedea, e de neratat.
Acest articol a fost publicat în aniversare, jurnal personal și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud