viata de huzur

Acum două zile eram la lucru şi deodata facebook-ul îmi scrie: Loredana, se pare că eşti la Restaurant X. Scrie ceva să ştie şi pritenii tăi, bla, bla, bla.  Încă m-am distrat copios cu o colegă de muncă, că nu era rău să fi fost cu adevărat la restaurant.

Ieri, în timp ce tocmai mă culcuşeam în patul copilei mici, facebook-ul din nou îmi scrie: Loredana, se pare că eşti la Hotel Z. Scrie… şi iar recomandarea aplicaţiei.

Acum, partea cu restaurantul am înţeles-o, că era peste drum  şi de, se mai suprapun semnalele, se mai întâmplă, dar partea cu hotelul nu ştiu de unde vine. De la noi de acasă şi până la hotelul indicat, mănânci o pâine, cum se spune. Mă rog, nu chiar una foarte mare, dar una mai mititică tot.

Dar asta e.  Eu, din păcate, nu am profitat de recomandarea plină de zel a celebrei noastre reţele de socializare, şi am ratat ocazia de a-i face pe unii sau pe alţii să se perpelească de invidie văzând ce viaţă de boier duc eu.

Dar mâine, cine ştie pe unde voi mai fi…

          

Acest articol a fost publicat în jurnal personal și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

8 răspunsuri la viata de huzur

 1. Diana spune:

  Hazliu, intr-un fel. 🙂 Dar tragedie ar putea fi daca s-ar intampla unora care au parteneri gelosi si care au cont pe fb… (mai ales faza cu hotelul)

 2. anca spune:

  :)), mie-mi place ca ma intreaba la ce ma gandesc:), daca as afisa ca la nimic?

 3. o femeie spune:

  eu nu sunt de acord cu optiunile astea….. 😀 dar na, fb-ul stie tot 😀

  • Loredana spune:

   Te inteleg. Nici eu nu le folosesc. Doar spuneam ca el le da, cine vrea le foloseste, uneori cu masura, alteori excesiv, fiecare dupa cum vrea, altii nu le folosesc deloc. Dar ele exista, iar facebookul tot aminteste constant, cine stie, poate cineva tot le incearca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud