un vorbitor mai puțin obișnuit

 

Tipul acesta este absolut extraordinar. Îl știu de foarte mulți ani, mai corect spus îi cunosc povestea de pe vremea în care netul nu explodase, iar emisiunile cu el erau foarte rare spre deloc.

Dar cumva, printr-o minune, am apucat să văd demult, tare demult, o emisiune despre el.    Și el era, evident, mult mai tânăr, dar era optimist încă de atunci și ceva din ochii lui te făcea să treci peste milă și să ai puterea să îl urmărești. Sentimentul care m-a încercat atunci mi-l amintesc și astăzi: dacă el are putere și voință să își ducă viața cu demnitate, atunci și eu voi găsi suficientă putere încât să nu întorc privirea.  Cred că omulețul acesta a fost printre primii oamenii care m-a învățat să nu întorc privirea, să nu fug, să nu privesc în altă parte doar pentru că eu cred că nu am suficientă tărie încât să privesc și să primesc viața așa cum vine.

Nu știu dacă e posibil să aveți drum în Cluj, dar omul acesta, Nick Vujicic, ar merita un efort. Dacă el poate să facă minuni în lumea lui și noi putem face în lumea noastră. Oricum, între noi fie spus, doar drumul ar fi mai costisitor și mai obositor, dacă nu sunteți din oraș sau din împrejurimi, că altfel biletele au prețuri normale, pornesc de la 15 lei și ajung până la 40, dacă am văzut eu bine.

Organizatorii îl recomandă tuturor celor care au nevoie să creadă că imposibilul devine posibil.

După Ann Voskamp, la a cărei conferință am ajuns anul trecut, tipul acesta e următorul vorbitor străin pe care îmi doresc să îl ascult.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, text

Acest articol a fost publicat în viata in cluj și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la un vorbitor mai puțin obișnuit

  1. Ella spune:

    Am un deosebit respect pentru acest om!
    Optimismul lui este molipsitor … iar noi ne plangem de toate cele …
    Weekend placut!

  2. Ella spune:

    Si noi vom fi acolo! Abia astept! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud