Stii ca imbatranesti

Ştii că îmbătrâneşti

când mergi în excursie un weekend întreg şi nu apuci măcar să desigilezi  Cosmopolitan-ul pe care l-ai adus de acasă.  🙁

Tocmai m-am întors dintr-o excursie de două zile în zona Branului. Vremea nu a fost minunată, dar asta nu ne-a împiedicat să ne facem amintiri de neuitat. De fapt, dacă mă gândesc foarte bine, vremea a fost numai bună pentru citit, doar că fiind aşa ploioasă, a fost bună şi pentru dezlănţuirea energiei copiilor în spaţiul interior, că exterior era exclus din cauza anunţatului cod portocaliu.

Mă rog, una peste alta, am adus la fel cum am dus revista mea preferată, cumpărată cu mult drag de soţul meu şi aşezată şi cu mai mult drag în bagaj. Primul număr din Cosmo tot de el mi-a fost dăruit, pe vremea în care jumătate dintre titluri le citeam fără să înţeleg întru totul la ce s-ar putea referi, cealaltă jumătate o citeam roşind până dincolo de vârful urechilor, iar acum (când m-am prins şi eu cum stau lucrurile şi nici nu mai roşesc atât de des) mi-a adus revista din cel de-al 18 an  de apariţie. Doamne cum trece timpul! Tinereţea, mi s-a dus cu anii…

Revista mea preferată îşi sărbătoreşte majoratul! Cât de frumos pentru ea, iar eu nici nu am apucat să o răsfoiesc. Am citit, în schimb, mai bine de jumătate din Oscar şi tanti roz. Tot e bine. Sper să recuperez cât mai repede!

Acest articol a fost publicat în aniversare, anotimpuri și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Stii ca imbatranesti

 1. maria spune:

  Cu ani in urma, demult, in studentie, mai citeam si eu Cosmopolitan, dar n-am mai deschis una de foarte mult timp, nici nu stiam ca mai exista. Cred ca pentru tine revista este speciala si pentru ca face parte din trecutul vostru si automat te face sa te gandesti la sotul tau.
  Da, se duce tineretea trupului, dar sufletul parca are sens invers, parca intinereste pe masura ce intelege si se dedica scopului adevarat al vietii. In ultima vreme am vazut prea multi tineri batrani, cu chip tanar si privirea goala de simtire, dar ma bucur ca vad batrani tineri (si asta nu inseamna ca au dat in mintea copiilor sau ca au preocupari la moda, ci ca au dobandit o intelepciune vie … batrani cu barba lunga si alba, dar cu ochi vii).
  Am inteles eu ce-ai vrut sa spui, dar … m-a palit filozofatul:) intre timp.

 2. Monica spune:

  Un romantic incurabil e sotul tau!

 3. Loredana spune:

  Ma bucur ca filosofezi. Si mie imi place sa ma pierd printre ganduri si randuri. Ma bucur ca mi-ai impartasit parerile tale. Chiar ma bucur, Maria. Te mai astept aici la povesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud