Serbarea de Craciun

Având două fete la şcoală, evident că nu putea lipsi postarea cu serbarea de Crăciun.            Aşadar… Serbarea de Crăciun a avut-o doar mezina, care e în clasa pregătitoare. Cea mare nu a mai avut serbare, a avut o activitate comună cu celelalte clase de acelaşi nivel din şcoală, unde au făcut diverse ornamente, au cântat colinde şi au servit prăjituri.                   Dar  surioara mai mică s-a bucurat încă de serbare, cu toate emoţiile aferente, cu rochiţa pregătită, cu poezioara invăţată, cu cântecele şi dansuri specifice, cu freamătul aşteptării lui Moş Crăciun şi al sacului lui dolofan.

img_4290

spunându-şi mândră poezia

img_4256

lângă brăduţ

img_4315 img_4320 img_4322

Ultimile trei fotografii sunt din clasă: cu darul de la Moşul, cu domnisoara de muzică şi mişcare şi cu doamna învăţătoare care a învăţat-o şi pe surioara cea mare. Cam aşa a fost serbarea la noi, serbare pe care a avut-o la sfârşitul săptămânii trecute. Acum deja se bucură de aerul vacanţei 🙂

Acest articol a fost publicat în copii și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Serbarea de Craciun

  1. Carmen spune:

    Momente unice care sadesc in sufletele noastre bucurie si care raman frumos cuibarite acolo pentru ani multi.Frumoasa fetita,frumoasa rochita /Cu zambet de garofita.Va pupam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud