Sentimentale…

 • Astăzi, ca să îndulcesc puțin dimineața aceasta rece de început de septembrie, rece dar nu ploioasă, am avut amestecate în suflet și în daruri, printre altele și un borcan de dulceață de cireșe amare. Dat fiindcă destinatara nu gustase încă asemenea delicatesă, mi-am amintit de un citat destul de potrivit: Ce face viața o Dulceață e ce se-ntâmplă o dată-n viață. (Emily Dickinson) Ce bine că în limba noastră unele cuvinte au mai multe sensuri!
 • Sunt convinsă că am fost motivul pentru care au zâmbit, din toată inima lor, cel puțin cinci oameni. Și cel puțin alți cinci au surâs…
 • Tot astăzi am avut două cursuri, unul față în față (ah, ce dor am avut de oameni, nu de cursuri) și un webinar, motiv pentru care mi se potrivește un alt citat celebru: Un program încărcat este departe de a fi o viață împlinită. (Kurt Tuchalsky). Dar na, nu le pot avea pe toate. Dar mă străduiesc să am și cursuri și momente de bucurie, și râsete și clipe în care încă mai admirăm apusurile de soare. Și ce apusuri știe toamna asta să ofere…
 • A, și eram să uit: când am ajuns acasă, am găsit cea mai frumoasă sccrisoare pe care am primit-o vreodată de la un elev. E de la o fetița din clasa la care sunt și dirigintă. 5 pagini… Ehei, de când nu ați mai primit o scrisoare de 5 pagini?
 • Bucurie!

Acest articol a fost publicat în anotimpuri, jurnal personal, viata in cluj și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Sentimentale…

 1. Andreea spune:

  🤍Ce frumos ca ai adus zâmbete pe chipurile acelor oameni.
  🤍De acum am sa fiu și eu mai atenta la apusurile de soare din toamna aceasta, mereu sunt cu privirea în jos, după copilele mele.
  🤍Mereu am iubit sa primesc scrisori, felicitari, bilețele. Am foarte multe păstrate, încă din copilărie. Acasă am un dulăpior mic în care păstrez felicitările primite de la copii și unele creații mai deosebite din copilaria lor. Mai îmi notez si vorbele lor( ce au spus mai deosebit, de exemplu ca sunt însărcinată și chiar eram și nu stiam)prin caietele de rețete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud