razboi si pace

Astăzi Georgia a venit la mine și m-a întrebat despre război. Mi-a spus că vorbesc copiii afară despre război , că se vorbește la televizor tot mai mult despre asta. M-a întrebat dacă va fi și dacă tata va merge la război. Părea sincer îngrijorată. Eu la vârsta ei nu știu să fi avut griji atât de mari. Noi am crescut în timpuri de pace. Noi nu știm cum e războiul și nu îl cunoaștem pe viu.  Se mai duc unii de bună voie la razboi, atrași de mirajul banilor, dar adevărata atrocitate a războiului, așa cum au cunoscut-o și cum au trăit-o bunicii noștri, de exemplu,  a rămas departe de noi.  Să ne rugăm din toată inima ca războiul  să rămână în continuare depărtat de noi și de copiii noștri!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la razboi si pace

 1. Ina spune:

  Da, e trist ca și copiii să aibă asemenea ingrijorări.

 2. Ella spune:

  A trebuit sa stau sa-ti caut „adevaratul blog” pentru ca stiam sigur ca am salvat pe undeva linkul de la el! 🙂
  Multumesc de vizita!
  Un razboi nu este niciodata un lucru bun! La voi presa exagereaza absolut totul …
  Eu una ma stresez cand citesc ziarele romanesti on line. Desigur ca si aici sa dat importanta „evenimentului” dar întrun mod mult mai normal! Expresia „breaking news” este atat de folosita la voi încat devine stresanta deja! Si daca o „vedeta” si-a rupt unghia tot breaking news este! Deci saracii copii traiesc evenimentele din plin! Probabil ca în felul lor încearca sa dea o explicatie pentru orice „breaking news”!
  Revenind la razboi … care razboi? Cred ca tot oriental mijlociu este în razboi … si nu de ieri sau azi!
  Sa aveti o duminica placuta!

  • Loredana spune:

   O, Ella, draga mea. Stirile noastre sunt, intr-adevar, catastrofale.
   E de ajuns sa te uiti o jumatate de zi la tv pe un post de asa-zise stiri, ca sa te imbolnavesti de inima. motiv pentru care noi am si scos televizorul din casa.
   Problema razboiul din Orient e ca el pare a depasi granitele Orientului. Nu ne ramane decat sa ne rugam sa dea Dumnezeu intelepciune celor ce iau decizii hotaratoare pentru soarta omenirii.

 3. Laura spune:

  Sa speram ca totul va fi bine! Si sa ne rugam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud