Pictură pe globuri

Zilele acestea au trecut aşa de tumultuos, de parcă aş fi fost prinsă într-un carusel care nu se mai oprea, chiar dacă pe blog am fost destul de tăcută şi nu am dat deloc impresia asta.  Printre multele activităţi în care am fost implicată, una s-a remarcat prin creativitate, spontaneitate şi mult sclipici.

Sâmbăta trecută, după ce am fost cu fetele la Festivalul Mozart, unde mezina a urcat pe scenă într-un spectacol interactiv în care au fost implicaţi mai mulţi copii, după ce ne-am îndulcit şi apoi ne-am plimbat să admirăm luminiţele oraşului, am intrat să ne bucurăm de Noaptea porţilor deschise, oferită de Opera Română. Printre multele lucruri care se puteau face şi pe care organizatorii le-au oferit clujenilor, s-a numărat şi un atelier de pictat globuri. O echipă de oameni inimoşi din Bistriţa au oferit multe globuri incolore, din sticlă, pe care fiecare putea să le orneze şi să le înfrumuseţeze după propria imaginaţie şi, mai ales, după propria îndemânare.

Evident că fiind fani declaraţi ale globurilor de sticlă şi ale celor făcute de mână, nu puteam sta deoparte şi  am intrat rapid în joc şi ne-am făcut şi noi propriile globuri personalizate, pe care deja le-am pus în brad, la loc de cinste. Noi oricum în fiecare am am făcut câte ceva personalizat, aşa că momentul acesta a picat cum nu se poate mai bine.

img_4220

Georgia în acţiune. Omul ei de zăpadă, la care a muncit , stă acum cu capul în jos. Când s-a prins cum stă treaba a făcut şi unul care să fie normal. 🙂

img_4221

Toată echipa fetelor în acţiune

img_4342 img_4345

Sărbători cu bucurie! Spor la pregătiri!

 

Acest articol a fost publicat în copii, creatie, sărbători și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

8 răspunsuri la Pictură pe globuri

 1. Carmen spune:

  Timp frumos impeuna,lucruri mesterite cu dragoste …asta e tot ce conteaza.Sarbatori de poveste sa aveti!

 2. Roxana spune:

  Fascinanta activitate. o iubesc desi nu o pot practiva.
  Va doresc senin si bine de sarbatori.

 3. Sarbatori cu mult soare in suflet si fulgi de zapada la fereastra ! Va imbratisez minunatelor ! Craciun fericit !

 4. Laura spune:

  De ce scrie în titlu pictură pe „gluburi”? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud