on cool art

Pasărea Pheonix nu e doar o legendă. Pasărea Phoenix e puterea din noi, noi cei ce ardem, dar avem puterea, norocul, șansa de a renaște. Am ars de câteva ori în viața asta. Dar de fiecare dată bunul Dumnezeu mi-a dat șansa la o nouă renaștere. Pasărea Phoenix sunt (și) eu.

Vara asta, printre multele mele proiecte, printre micile pauze pe care mi le-am luat de la scrisul lucrării de grad, printre micile vacanțe petrecute cu fetele, de la care nu am făcut rabat, mi-am făcut timp si pentru un proiect de suflet.

Expo- 003_resize

Un proiect în care am învățat  cum este  să ți se picteze pe o cicatrice bucuria de a trăi și de a te bucura de viață! Am avut foarte multe emoții, dar până la urmă a ieșit cu mult peste așteptările noastre, cel puțin peste așteptările mele. Proiectul a fost implementat de Asociația Oameni Buni  si sustinut de OMV Petrom!La el am participat alături de alte 8 femei curajoase și fabuloase, și aseară,  într-o atmosferă absolut specială, cu enorm de mulți prieteni adunați în jurul nostru,  am avut vernisajul expoziției în clădirea Cazinoului din Parcul Central din Cluj. 

De dragul nostru și de  dragul altor femei care au nevoie de mai  puțină compasiune și de  mai multă încurajare si speranță, ne-am dezvelit și dezvăluit cicatricile. Cicatrici care, în contextul în care au fost pictate, spun o poveste despre noi.  Spun o poveste în culori și în fotografii. O poveste în care durerea se transfigurează încet în artă.  O poveste în care cancerul trece ușor în planul secund, iar în planul principal rămâne viața. Viața. Viața cu toate ale ei. 

Acest articol a fost publicat în jurnal personal, viata in cluj și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la on cool art

 1. Monica spune:

  Esti de o forta exemplara.
  Te admir de departe.
  Jos palaria! (sau sutienul) 🙂 Eşti o curajoasă!
  FELICITARI!!!

 2. Anonim spune:

  Ești atât de frumoasă și de feminina! Felicitări! Îți trebuie curaj ca să participi la asemenea proiect, dar cred ca gestul tău și alcelorlalte doamne, va da curaj și încredere și altor fete sau femei care trec prin momente teribile și au nevoie de acestea. Multa sănătate. Cu drag, Consuela

  • Loredana spune:

   Multumesc din suflet!
   Da, e nevoie de putin (mai mult) curaj, de putina nebunie, incredere deplina in oamenii cu care lucrezi.
   Am avut sansa ca, de la inceput pana la final, sa fie totul asa cum trebuie.
   E o picatura intr-un ocean, stim asta, dar speram sa aducem incerdere si speranta. Multa speranta.
   Te imbrtisez cu mare drag!

 3. Mirela spune:

  Minunate sunteti!
  Puternico, te admir! Pe tine si pe toate celelalte temerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud