Luni reloaded

Fotografia postată de În lumea cărților.

Fotografia postată de În lumea cărților.

Lunea trecută a fost zi liberă, după cum bine ştiţi sau nu ştiţi, dacă nu v-aţi numărat printre privilegiaţi. Eu m-am numărat, nu am de ce mă plânge, dar am compensat privilegiul prin munca mea în zi de sâmbătă. Prin urmare, sâmbătă am mers la ore şi am recuperat ziua de luni. Ieri m-am fâţâit cu prunca cea mare: am dus-o la olimpiadă, am adus-o de la olimpiadă, nici nu am apucat să simt ziua de odihnă.  Iar azi e iar luni, fireşte… Două zile de luni una după alta e mult şi pentru cei mai optimişti dintre optimişti 🙂  Partea bună e că astăzi este sărbătoare. Sărbătoare mare, creştinească. Îi praznuim astăzi pe cei Trei Mari Dascăli ai lumii şi Ierarhi ai Bisericii, Sfinţii Vasile cel Mare, Grigorie Teologul si Ioan Gură de Aur. Este prin excelenţă, ziua prin care se sărbătoresc toate seminariile şi facultăţile de teologie, tot ce înseamnă învăţământ ortodox în ţara noastră. Iar dacă tot vorbim despre învăţământ, astăzi este ziua internațională pentru nonviolență în școală.                                                                                                                                                 La mulţi ani frumoşi şi buni, tuturor sărbătoriţilor zilei! O zi minunată!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

10 răspunsuri la Luni reloaded

 1. Chiar ca e greu cu doua zile de luni, ai dreptate. Eu nu am recuperat sambata, stam zilnic peste program si nici asa nu e prea placut. Mihnea a fost sambata la scoala si a trebuit sa doarma dupa-amiaza, a dormit cu caietul in mana. Stiam de sarbatoarea de azi, dar nu si de sarbatorirea invatamantului ortodox. Multumesc si sa avem o zi de luni usoara!

 2. O zi minunata, Loredana! Si mult succes la olimpiada!

 3. Laura spune:

  La noi s-a mers atunci in 23 la scoala. Poate ca a fost un pic mai greu pentru unii, dar pentru noi a fost bine, ca noi nu am avut planuri de plecare.
  Noi nu avem nicio onomastica astazi, dar avem o zi de nastere in familie, avem ce sarbatori! Zile frumoase si tie, draga Loredana!

 4. Laura spune:

  Si apropo, la noi nu a fost prea frig azi, dimpotriva 🙂 A fost o zi cu soare la amiaza si a fost o vreme numai buna de-o iesire.

 5. Dana spune:

  Frumoase si multe sarbatori intr-o zi de luni! O saptamana frumoasa si usoara, Loredana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud