Invitatie

Pentru toti prietenii din Cluj si nu doar pentru ei:

Florin Piersic și Ioana Călin, manager cinema Florin Piersic, vă invită în data de 22.05.2017, la ora 19.00, la Cinema Florin Piersic din Cluj- Napoca la evenimentul cultural:

„In Memoriam Ovidiu Iuliu Moldovan”,

o seară închinată personajului emblemă al generației de aur actoricești, Ovidiu Iuliu Moldovan. Florin Piersic va prezenta în deschiderea acestui eveniment, momente trăite alături de acest actor celebru, urmate de vizionarea  filmului artistic “Horea”.

Personaje precum “Horea” au reînviat prin interpretarea de excepție a lui Ovidiu Iuliu Moldovan, iar filme precum “Din prea multă dragoste”, “Cercul magic”, “Somnul Insulei”, “Castelul din Carpați”, “Artista, dolarii și ardelenii”, “Profetul, petrolul și ardelenii”, “Masca de argint”, “Dreptate în lanțuri”, “Omul în Loden”, “Buzduganul cu trei peceți”, “Intâlnirea”, “Duelul”, “Misterele Bucureștilor”, “Cumpăna” și altele sunt tot atâtea mărturii ale talentului și vocației sale artistice.

Primele 100 de persoane beneficiază de intrare gratuită. Pentru anunțarea participării vă rog să ne sunați pe numarul de telefon 0264 433 477.

Vă așteptăm cu mare drag!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Invitatie

  1. Diana spune:

    Ovidiu Iuliu Moldovan este unul dintre actorii români care mi-au placut tare mult.
    Ma bucur cand aflu ca se organizeaza astfel de evenimente in memoria celor care mai traiesc azi doar in amintirea noastra. 🙂
    Noapte buna! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud