De la frangere…

Recunosc, e micul meu vis împlinit.

Fotografia postată de Casa Priscila.

De când am aflat de conferinţă, de la sfârşitul anului trecut, mi-am dorit tare mult să pot ajunge să merg. Deşi oficial înscrierile s-au putut face până în 30 aprilie, că aşa scria pe toate afişele, în realitate primele 800 de locuri s-au epuizat în câteva zile de la startul înscrierii. A fost nevoie de o suplimentare de 400 de locuri să mai apuc şi eu un bilet, deşi le urmăream şi am stat cu ochii pe ele ca pe butelie.

Nu ştiam prea multe de autoare, decât că O mie de daruri făcuse furori cu ceva vreme în urmă.

Pe site-ul conefrinţei scrie că Ann Voskamp, soție de fermier – cum îi face plăcere să se prezinte –, este mama a șapte copii plini de viață, cel de-al șaptelea fiind o fetiță adoptată din China. Pe lângă faptul că e soție și mamă, Ann este autoarea a patru volume de mare succes, trei dintre ele fiind traduse și în limba română: O mie de daruri, Cel mai mare dar și Calea frângerii.
Prima ei carte, O mie de daruri, şi-a păstrat poziția de bestseller timp de 60 de săptămâni, fiind vândută în peste un milion de exemplare și tradusă în 22 de limbi.
Revista Christianity Today o situează pe Ann Voskamp între cele 50 de femei care au influențat cultura și biserica de astăzi, iar blogul ei se află în topul celor mai accesate și mai citite site-uri creștine: annvoskamp.com.

„ÎI SPUN LUI DUMNEZEU: NU VREAU DE FAPT MAI MULT TIMP, NU VREAU DECÂT SĂ AM TIMP DESTUL. DESTUL CÂT SĂ RESPIR ADÂNC, SĂ VĂD CU ADEVĂRAT, SĂ RÂD ÎNDELUNG; SĂ-ȚI DAU ȚIE SLAVA, SĂ GUST ODIHNA ADÂNCĂ, SĂ CÂNT DE BUCURIE; DESTUL TIMP ÎNTR-O ZI CÂT SĂ NU MĂ SIMT HĂITUITĂ, PRESATĂ, DISPERATĂ SĂ TERMIN TOATE TREBURILE – IERI. ÎNTR-O LUME CU PERECHI DE VITE DE ÎNCERCAT, OGOARE DE INSPECTAT, PROBLEME DE REZOLVAT, ÎN VITEZA SECOLULUI DOUĂZECIȘIUNU CU OMNIPREZENTUL LUI SLOGAN ,,TRĂIEȘTE CLIPA,,- LUCRU LA CARE NIMENI DIN CEI ANGRENAȚI DE VÂRTEJ NU PARE SĂ SE PRICEAPĂ – CINE ÎȘI FACE ÎNTR-ADEVĂR TIMP PENTRU O VIAȚĂ ÎN CARE ȘI SUFLETUL ȘI TRUPUL TRĂIESC ÎN ARMONIE CU DUMNEZEU? CINE ÎȘI FACE TIMP SĂ IA HAINA DIN CUIER ȘI SĂ IASĂ SUB CERUL LIBER, ÎN AER LIBER ȘI ÎN VERDE, MINUNÂNDU-SE DE ELE ÎN LUMINA LUI ACUM – TIMP RĂSFRÂNT ÎN PRISMĂ?
VREAU DOAR SĂ AM TIMP CÂT SĂ NU LAS SĂ TREACĂ PE LÂNGĂ MINE SINGURA VIAȚĂ PE CARE O AM.
PE PIELEA MEA SE SPARGE UN BALON DE SĂPUN: PIELE DE LUMINĂ, DE APĂ ȘI DE AER SUSPENDATE SFERIC. CINE ARE TIMP PENTRU AȘA CEVA?
EU, DOAR FIINDCĂ FUSESEM ATENTĂ.
FIINDCĂ LISTA CELOR O MIE DE DARURI MĂ FACE SĂ FIU LA PÂNDĂ, CU OCHII DUPĂ ÎNCĂ UNA…ȘI ÎNCĂ UNA…ÎNCĂ O CLIPĂ CARE POARTĂ ASCUNSĂ FRUMUSEȚEA, AȘA CUM FEMEIA ÎȘI POARTĂ FRUMUSEȚEA ÎN PÂNTEC.”
(O MIE DE DARURI – ANN VOSKAMP)

Eu doar O mie de daruri am citit, pe celelalte cărţi încă nu, dar abia aştept să o aud. Vă ţin la curent cu ceea ce spune. 🙂

 

Acest articol a fost publicat în jurnal personal, viata in cluj și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la De la frangere…

  1. Manuela spune:

    Te invidiez, sa stii!
    Si eu am citit O mie de daruri si mi-a placut enorm. De curand am primit si Calea frangerii, dar abia sunt la primele pagini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud