de-ale vremii și vremurilor

Este posibil ca imaginea să conţină: copac, plantă şi în aer liber

Foto: Atlas Geografic

M-a amuzat mult poza aceasta peste care am dat întâmplător în seara asta. M-a amuzat și mi-a dat de gândit în același timp.

Puiul acesta de bufniță, simpatic și poznaș în felul lui, m-a făcut să mă gândesc că probabil cam așa arăt și eu încercând să privesc și să înțeleg lumea în care trăiesc.

Ori eu sunt așezată în poziția necorespunzătoare, ori nici lumea nu mai este așa cum mă așteptam  să fie. Parcă nimic nu mai e la locul lui.  Sau poate că toate sunt la locul lor, acolo unde au fost dintotdeauna, dar m-am poziționat eu greșit.

Zilele astea lumea a devenit extrem de împărtiță și de preocupată de situația politică a țării, lucru firesc de altfel, întrucât ne aflăm într-un noiembrie electoral.

Este posibil ca imaginea să conţină: text

 Printre multe lucruri pe care le-am tot citit, cele despre cei doi concurenți rămași în competiție domină de departe toată activitatea momentului. Așa că, uitându-mă pe net, la un moment dat am tot văzut anunțul acesta, această mică fabulă că circula pe pagina multor prieteni.

Ceea ce m-a distrat a fost că ea e distribuită de oameni pe care îi știu bine că sunt în ambele tabere politice. Și fiecare o invocă ca să își susțină ideea lui.

Cred că gândacul, ca și insecticidul, are de fiecare dată un nume diferit. Contează din ce unghi privești lucrurile, de ce parte a baricadei te situezi.

În ceea ce-l privește pe greiere, cred că nu i-ar strica dacă ar întâlni un scriitor ceva mai inspirat, nu de altceva, dar să apuce și el să se bucure de o iarnă decentă.

Zile cu soare, dragilor!

Acest articol a fost publicat în anotimpuri, Uncategorized și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la de-ale vremii și vremurilor

  1. Carolina spune:

    Foarte bine punctat!

    Oamenii sunt preocupati de lucruri pamantesti…. din acest motiv toate par atat de… trecatoare 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud