Antirolul

Zilele trecute, fetele noastre au fost invitate la o activitate de sculptat dovleci, că tot e sezonul, moda, perioada…

După ce felinarele lor au fost gata, după multe, multe alte activități pentru copii, am ajuns și la o activitate părinți-copii. Mai întâi am avut un joc de mimă unde fiecare a mimat cum s-a priceput. La un moment dat, Georgia a mimat o steluță care sclipește și nimeni nu a reușit să ghicească.

Apoi, gazda noastră, o doamna psiholog tare drăguță, obișnuită probabil cu psihodrama și alte asemenea jocuri de cunoaștere și de autocunoaștere, a propus să facem un antirol. Antirolul presupunea să alegem o persoană, pe care să o cunoaștem foarte bine, și să interpretăm ceva ce ea nu ar fi niciodată capabilă să facă.

În timp ce fiecare dintre noi își chinuia neuronii să găsească ceva potrivit, Georgia a zis: Eu știu ce mama nu ar face niciodată! Inutil de adăugat că toți ochii erau îndreptați spre ea. la care ea a adăugat: Mama mea nu ar săruta niciodată un alt bărbat!.

Evident, pe lângă râsetele aferente, toată lumea a observat cât de perspicace a fost și cât de fin observator, dar și cât de repede și-a însușit regula jocului, dar și a vieții 🙂

Și acum ca provocare personală: Voi ce nu vă vedeți niciodată făcând?

Acest articol a fost publicat în copii, familie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

10 răspunsuri la Antirolul

 1. Amalia spune:

  Desteapta pustoaica ai.
  Mai, nici eu nu cred ca as pupa un alt barbat, dar nu bag mana in foc, stii vorba aia: never say never. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 2. Lidia spune:

  Extraordinară Georgia! 🙂 nu m-aș vedea niciodată mergând pe role, ori făcând un salt cu parașuta; în general nici un sport ce presupune adrenalină 🙂

 3. Carmen spune:

  Ce desteapta-i fetita ta!Sunt multe lucruri pe care nu le-as face niciodata :nu as sari cu parasuta,nu as vrea sa stau inchisa intr-o camaruta (cred ca sufar de claustrofobie:)si chestia cu pupaceala never.

 4. o femeie spune:

  fara role, fara patine, fara lifturi cu pereti de sticla :D, fara fumat sau betzii etc.

  • Loredana spune:

   La noi la Cluj Biblioteca Judeteana are un lift cu pereti de sticla din care se vede superb orasul in fiecare moment al lui, dar mai ales seara. Cine stie, poate un astfel de lift iti vindeca fobiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud