Aniversare de toamnă

Luna aceasta, deși nu mi-am făcut timp să mă laud (și pe net), am aniversat 17 ani de la căsătorie. 17 ani de când am fost zână, ca să îmi citez fetele, acești clasici în viață, cum sunt ele numite de vecini.  I-am aniversat la mijlocul lunii, în 19, când a fost o zi de sâmbătă splendidă, la fel ca în ziua în care am mers spre căsătoria civilă, spre cea religioasă, iar mai târziu, pe când seara își intra în drepturi, spre distracția de la restaurant, spre ceremonia gastronomică, bahică și muzicală, cum am numit-o atunci.

17 ani! Or fi mulți, or fi puțini, nu știu. Au fost ai noștri și i-am trăit din plin, poate din preaplin uneori, alteori cu vârf și îndesat; să ne ajungă.

17 ani: 2 copii pe pământ, un copil în cer, casă, masă, mașină, acareturi ca tot cuplul gospodar. un singur oraș în care ne-am îndrăgostit și am rămas. 2 perechi de fini de cununie, 8 finuți de botez. 1 milion de certuri mici, niciuna care să ne facă să nu ne vorbim a doua zi. 1 cancer. câteva operații suferite de ambii parteneri, împărțite relativ echitabil, să nu fie cu supărare. Tată, bunici, prieteni îngropați. Prietenii vii, reale, păstrate și crescute frumos. Aventuri nenumărate.

Nu știu ce se mai scrie la asemenea momente, ce se contabilizează și ce nu. Știu că peste toate am trecut împreună. Știu că, uneori, suntem întruchiparea vie a proverbului: Un cuplu de succes e ca un pliculeț de ceai, îți dai seama ce poate numai în momentul în care torni peste el apă fierbinte. Noi am avut apa noastră clocotită din plin, nu am dus lipsă de ea.

17 ani! Încă suntem minori. La anul vom fi majori.

17 ani! Nunta de Ametist. La mulți ani nouă!

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, persoane zâmbind, în aer liber

Acest articol a fost publicat în aniversare, anotimpuri, copii, jurnal personal, sărbători, viata in cluj și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

10 răspunsuri la Aniversare de toamnă

 1. La multi ani cu sanatate!Tare draguti sunteti!

 2. Anonim spune:

  La mulți ani, draga mea! Sa fiți sănătoși și sa va iubiți mult. Nu pot sa nu remarc bobocii de fete. Gingașe și frumoase. Sunteți tare faini împreună. Te îmbrățișez. Consuela

 3. La multi, multi ani fericiti! Sunteti o familie tare frumoasa. Fetele au crescut atat de mult!

 4. Mirela spune:

  Minunati sunteti! Fetele sunt de-a dreptul superbe.
  Seamana mult cu voi. Sa fie sanatoase si voi pe langa ele. Pupici!

 5. Carolina spune:

  Cei mai frumosi prieteni! Oameni cu inima de aur 🙂

  Va iubim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud